Terms & Conditions

Beställning och köp

Vi kan enbart ta emot beställningar genom webshopen. Vid beställning i vår webshop blir beställningen först bekräftat efter att förskottsbetalning blivit gjord. Det är en åldersgräns på 18 år för att handla i webshopen.

Priser

Alla priser i webshopen är i SEK och inklusive mervärdesskatt (moms). Efter fullbordat köp kan priser inte ändras. Annat fall kan priser komma att ändras pga yttre omständigheter. Frakt- och emballagekostnader kan tillkomma.

Frakt

Vi tar ut en fraktavgift på 99 kronor per order. Beställer du för över 1000 kronor är det fraktfritt. Frakten tillhandahålls av PostNord och vi skickar ut paketet till ditt närmaste ombud. I vissa fall, om det är mindre paket kan det skickas som varubrev och levereras då i din brevlåda. När ordern är skickad får du spårningsnummer så du hela tiden kan följa din försändelse.

Leverans

Målsättningen är att du skall få dina varor så fort det bara går. Du bör ha din vara inom 1-4 dagar från beställning. Vi hör av oss om leveransen tar längre tid än förväntat. 

Betalningsvillkor

Enbart förskotts betalning genom kortbetalning.

Ångerrätt och öppet köp

Du som kund kan alltid ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du erhållit produkten. Ångrar du ditt köp får du betala frakten, resten betalar vi tillbaka till det kort du uppgav vid köpet. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka något.

Reklamationer

Är något trasigt eller skadat vid leverans ber vi dig att kontakta oss omgående. Förbered gärna reklamation med foton/bilder på det som är skadat.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Se vidare vår integritetspolicy.